به گزارش قدس آنلاین، حجتالاسلام والمسلمین علی عباسی، رئیس جامعه المصطفی عصر روز پنجشنبه هفتم دیماه در دیدار مشاور فرهنگی وزیر امور خارجه، گزارشی از فعالیتهای علمی و دانشی المصطفی ارائه کرد و افزود: جامعه المصطفی العالمیه این آمادگی را دارد تا به عنوان یک حلقه وصل میان مراکز علمی جمهوری اسلامی ایران و سایر مراکز علمی دنیا نقشآفرینی کند.
وی اظهار کرد: جامعه المصطفی به عنوان یک دانشگاه بینالمللی با رویکرد ارتقای دوستی و برادری میان ملتها، آمادگی دارد به عنوان حلقه وصل میان مراکز علمی و دانشگاهی دو کشور عمل کند. امیدواریم این دیدار فرصت مناسبی برای آغاز دور جدیدی از همکاریهای علمی دوجانبه را فراهم آورد.
استاد جامعه المصطفی العالمیه افزود: دانشگاه بینالمللی المصطفی به دانشجویان غیر ایرانی اختصاص دارد و عضو فعال اتحادیههای معتبر دانشگاهی جهان به شمار میآید.
وی با اشاره به ارائه بیش از ۱۵۰ رشته، گرایش و مقطع در جامعه المصطفی، اظهار کرد: این رشتهها در سه حوزه دانشی اصلی علوم اسلامی، علوم انسانی و زبان و فرهنگشناسی به دانشپژوهان المصطفی ارائه میشود.
رئیس المصطفی با تأکید بر حضور طلاب و فراگیران مذاهب مختلف اسلامی و سایر ادیان در واحدهای جامعهالمصطفی، اظهار کرد: المصطفی با بیش از ۳۰۰ دانشگاه و مرکز علمی در داخل و خارج از ایران قرارداد همکاری داشته و دورههای آموزشی و همایشهای بینالمللی مشترک را با همکاری این مراکز برگزار میکند. همچنین مرکز آموزشهای کوتاهمدت و فرصتهای مطالعاتی المصطفی سالانه پذیرای چند هزار نفر از اساتید و دانشپژوهان از سراسر جهان است.
حجتالاسلام عباسی، راهبرد آموزشی المصطفی را تقویت ارتباط فرهنگی و برادری میان کشورهای مختلف دانست و تصریح کرد: احترام به مذاهب، ادیان و فرهنگهای مختلف، راهبرد اساسی المصطفی و دانشپژوهان این مرکز است.
در ادامه، حجتالاسلام والمسلمین میثم امرودی، مشاور فرهنگی وزیر امورخارجه، جامعه المصطفی العالمیه را از مراکز علمی پیشرو علوم انسانی اسلامی و حوزوی در کشور و جامعه بینالملل معرفی کرد.
نظر شما